Arkæologer til seminar

På Foreningen af Fagarkæologers seminar Arkæologien i en verden i forandring tog jeg nogle billeder af begivenheden. Arkæologer til seminar — en sjælden foto-dokumenteret del af arkæologers arbejde.

Arkæologi seminar

Når arkæologer er på arbejde hører det som en selvfølge med i arbejdet at tage billeder af arkæologiske genstande, strukturer og konstruktioner. Og i forbindelse med de arkæologiske undersøgelser bliver også arkæologerne selv, deres redskaber og aktivitet foreviget. Sådan nærmest ved en tilfældighed — og for at have et par billeder at vise frem når der skal holdes oplæg i den lokale museumsforening. Action og store maskiner er godt stof.

Men det er sjældent at vi mere bevidst dokumentere alle aspekter af arkæologernes arbejde, liv og aktiviteter. Og det der ikke har med det arkæologiske feltarbejde at gøre glemmes næsten helt — arkæologiske konferencer ikke mindst. Men at tage til seminarer og på konferencer i ind- og udland er også en del af arkæologers liv og arbejde.

Det måtte jeg jo råde bod på. Og da jeg alligevel som webredaktør for Foreningen af Fagarkæologers website og facebookside længe havde savnet nogle billeder fra arkæologiske konferencer, tænkte jeg at nu var chancen der.

Så her nogle billeder af arkæologer til seminaret Arkæologien i en verden i forandring.

Vil du læse om FaFs seminar og se flere billeder så gå til  Foreningens af Fagarkæologers hjemmeside.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.